Hur tänker Ni egentligen?

Precis som bilden talar om för oss så ska jag idag ta upp detta med dagens lunch på lunchrestuarangen jag ofta går till. (Av någon konstig jävla anledning eftersom den SUGER)
Just denna restaurang serverar två olika rätter per dag, samt ett vegetariskt alternativ. För detta tar de 79 kr, men då ingår en salladsbuffé som man inte kan klaga så mycket på, dricka, kaffe och kaka.
personalen är oftast mycket trevlig, och vill man ha mer mat än de serverar så säger De aldrig nej.
Problemet är deras planering. Exempel följer:
Måndag serveras:
* Wallenbergare -gott!
* Stuvade makaroner med bräckt falukorv - gott!
* Vegetariskt alternativ: pannkakor - gott!
Tisdag serveras:
* Kålpudding - äckligt!
* Stekt strömming - fy fan!
* Vegetariskt alternativ: Potatismos med rivna morötter - vafan?
Alltså.. De måste ju fatta att de sistnämnda tre rätterna är ÄCKLIGA!? Varför inte sprida ut det äckliga över veckans alla dagar, så att de som gillar vidrig mat kan få äta det varje dag, och vi som gillar god mat kan få åtminstone ETT alternativ per dag som INTE SMAKAR BAJS!?
På riktigt!!! Tänk för fan efter lite!!
Sen kan man ju diskutera priset på 79 kronor för fem pannkakor..
Nää - idag kan vidrig 1800-tals husmanskost dra åt helvete..
Kommentarer
Postat av: =)
Allting är relativt. Ju.
I mina ögon är det makaroner med falukorv och pannkaka som definitivt går bort på måndan och tisdag är det bara moset som inte är ätbart. Alltså finner jag bara EN tänkbar rätt på måndan och TVÅ på tisdan.
Vad gäller priset är jag dock benägen att hålla med oavsett vad... för 79 spänn får man en jädra massa god, egenvald och hemlagad mat....
Trackback